Web Site Maker

may 1,2,3 2017

WORKING THE LOCAL COMMUNITY

practice inclusion


A PROTOTYPE CONFERENCE

 Geen conferentiezaal met workshops maar korte dagelijkse presentaties van een aantal topinleiders en dan je plek vinden in de buurt om fijn lang door te praten en inspiratie aan het werk te zetten op de plek die het verdient, Amsterdam Oost.

In de loop van de middag wordt theorie gemengd met doen via muziek, theater, storytelling, eten, film en kunst. We tappen de plaatselijke creatieve markt af.

Er is plek voor ca 45 deelnemers all in dus lekker veel tijd en ruimte om dingen uit te proberen met heel inspirerende mensen.

En ze komen overal vandaan: Duitsland, Oostenrijk, Belgie, Schotland, Amerika en Canada in elk geval.


PAY AS YOU FEEL

Jullie komen brengen en maken deze conferentie. Natuurlijk zijn er ook kosten (vliegtickets en onderdak. Tijd wordt liefdevol gedoneerd) dus als je wat kan betalen, graag!! We doen het dit jaar zonder eigen geld, subsidie of wat dan ook.. Maar het gaat volgens het principe “Wat heb je ervoor over” Als er geld overschiet dan gaat dat naar volgend jaar waarin we dit idee —maar dan helemaal uitgewerkt— groots willen doen in Amsterdam en andere Europese steden.

Nu proberen we het uit en hopen het inclusievuurtje zo flink aan te wakkeren.

Vind je een onderwerp zó leuk of belangrijk dat je even iemand mee wil nemen? Kan ook: koop dan een strippenkaart voor 1, 2 of 3 (€55,-  €140,-) presentaties/bijeenkomsten met een inleider naar keuze. Je bent van harte uitgenodigd en bevestig even je komst. Meer informatie komt gauw jullie kant op!

YOUR HOSTS

DOUG WATSON

Grondlegger (om) abcd werkwijze in New Hampshire. Bevlogen community werker en deskundig betaald werk voor mensen met beperking

LYNDA KAHN

Programma directeur Inclusion.com en werkt sinds 1992 samen met De Toekomst in NL aan Persoonlijke toekomstplanning en meer. Uit Rhode Island. Nu Toronto

DAVE HASBURY

Creatief planner en betrokken bij menig community plan. Ondersteunt actief en praktisch mensen met een beperking om hun idealen te verwezenlijken en hun levens te verrijken

PATTI SCOTT

Oprichter en eigenaar Neighbours Inc. Pragmatisch bestuurder van een van de meest vooruitstrevende hulpverleningsorganisaties ter wereld. Enn vooruitstrevend leider in elk opzicht

JACK PEARPOINT

De man die "Inclusion" als begrip gemunt heeft. Oprichter van Inclusion.com en organisator van het wereldberoemde Toronto Summer Institute. Heeft om PATH en MAPS planning ontwikkeld.

ERWIN WIERINGA

Erwin kan beleid, initiatieven, probleemgedrag verduidelijken. Erwin is goed in het helder en begrijpelijk maken van complexe situaties en kan helpen bij het vinden van een goede en bruikbare werkwijze/strategie.

CATHY HOLLANDS

Motor achter alle goede bedoelingen. Maakt van dromen en bezwaren overkomelike obstakels. Walk the Talk

& MANY OTHERS

Het is een ontdekkingsreis door de stad aan de hand van inspirerende inleiders, lokale talenten en bevrijdende cultuur.

ENROLL

thank you, we'll be in touch!

LOCATION

Nowhere
Madurastraat 90
1094 GS Amsterdam

CONTACT

info@stichtingdetoekomst.nl
+31 (0) 020 419 40 85